Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat,

egyrészt a webshop tulajdonosa részéről (lásd: Rólunk),

másrészt a regisztráló felhasználó részéről.

1. A Rólunk menüpont alatt megtalálható adataink a valóságnak megfelelnek, a jelenlegi törvényeknek megfelelően működő kereskedelmet folytatunk.

2. Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, tehát magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

3. Webshopunk működése csupán a termékek megrendelésében segíti munkánkat, a szállítás és a számlázás attól teljesen függetlenül, személyes kapcsolatfelvétellel történik.

4. Új felhasználó regisztációjakor szükségünk van néhány adatra:

Név, Cím, Elérhetőségek, amennyiben nem egyéni vállakozó, akkor a cég neve, Adószám, Jelszó.

A regisztráció során a Felhasználó felelősséget vállal adatai hitelességéért.

5. A regisztráció során megadott adatokat rögzítjük, majd felvesszük a kapcsolatot a Felhasználóval. Ezáltal ellenőrizzük, hogy valóban szeretne-e a továbbiakban a partnerünk lenni, vagy csak internetes csalás áldozatává vált.

6. A nekünk megadott személyes adatokat nem ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Az adatokat megőrizzük, egészen addig, amíg a felhasználó úgy nem határoz, hogy törli magát rendszerünkből. A felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni 

7. A felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

8. A rögzített adatokat biztonságosan kezeljük, harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - csak a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

9. A webshopon megjelenő adatok a termékekről minden esetben pontosak, viszont alakulhat úgy, hogy mire a megrendelés beérkezik hozzánk, addigra a készletünk elfogy az adott termékből. Ilyenkor felvesszük a kapcsolatot a felhasználóval, és tájékoztatjuk a megrendelése teljesítésének további menetéről, illetve egyéb lehetőségekről.

10. A webshopon megjelenő adatokért a webshop tulajdonosa felelősséget vállal, valamint az árakat garantálja. Ha időközben valamely terméknek változott az ára, de a megrendelés az ár módosításának időpontja előtt beérkezik hozzánk, abban az esetben a megrendelésben megjelenő árat biztosítjuk vásárlóink számára.

 

Ezen nyilatkozat elfogadásával a felhasználó nyilatkozik, hogy a leírt pontok mindegyikét tudomásul vette, és elfogadja azokat.

Készítette: OpenCart Magyarország
Papír-Bolt © 2019