ceruzák a gyerekek legjobb barátai, főleg, ha színesek is! A szülőség egyik legnehezebb feladata az, hogyan kössék le a kis gyerekek energiáit, mivel vonják el a figyelmét a rosszalkodástól, az unatkozástól vagy csak attól, hogy ne a nagyobbakat nyaggassák, amikor azoknak éppen dolga van. A ceruzák mellet minden olyan írószer szóba jöhet, amivel lehet színezni, rajzolni, alkotni és pacsmagolni.

A Faber-Castell termékek óriási választékában a ceruzáktól a vízfestékeken át a temperákig minden olyan írószer megtalálható, ami egy hosszú hétköznap délután vagy akár egész hétvégén le tudja foglalni a kicsi gyereket. A ceruzák minden korosztály számára hasznosak, mert a felnőttek az irodai munkához, az iskolások a tanórákon, a kisebbek pedig a játékhoz használhatják őket.

Minél többféle írószer és kreatív eszköz van a gyerekszobában, annál jobb, mert a kicsiket többféle dologgal lehet elfoglalni. A Fiber-Castell termékek a rajzolással összefüggő kreatív tevékenységek mindegyikéhez tudnak minőségi és színes kínálatot biztosítani. A ceruzák és színes ceruzák mellett élénk színű filctoll készletek, akár 50 darabos kiszerelésben is megrendelhetőek a webáruházból. A temperák és vízfestékek, hagyományos és ragyogó neon színekben. Különlegesség a bőrbarát smink arcfestéshez vagy az ujjfesték, amiben garantáltan örömüket lelik a legkisebbek is. Indulhat a móka, tobzódhatnak a színek, meglódulhat a fantázia és sorra készülhetnek a szebbnél-szebb alkotások Anyának, Apának, Nagyinak vagy a Tesónak.

ceruzák mellett egyéb kiegészítők is elérhetőek a Faber-Castell termék kínálatában, amik praktikusak egy-egy ilyen kézműves délutánhoz. A radírok, rajztáblák, hegyezők és kréták sem maradhatnak ki a készletből! A minőségi kreatív eszközöket nálunk találja, rendeljen online, kedvező áron belőlük!

A családok mellett iskolák, óvodák, nyári táborok, napközik számára is ajánljuk termékeinket, hiszen a gyerekek egyik kedvenc elfoglaltságáról van szó. Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén!