A Dolce Blocco egy új, izgalmas határidőnapló, amely segít a szervezésben és a prioritások meghatározásában. A felhasználók könnyen létrehozhatnak és szerkeszthetnek feladatokat, határidőket és emlékeztetőket. Azoknak, akik különlegesebb, de mégis könnyen használható megoldásokat keresnek a szervezésükben, a Dolce Blocco tökéletes választás.

Különleges, kézzel készített grafikákkal díszített, különleges felületet kínál. A felhasználók különféle sablonok közül választhatnak, amelyeket a saját igényeikhez igazíthatnak. A Dolce Blocco különleges, de könnyen használható megoldásokat kínál a felhasználóknak. A határidőnapló három részből áll, amelyek mindegyike egy-egy hónapra vonatkozik. Minden hónapnak megvan a maga sajátos tervezete, amely segít a célok elérésében és a feladatok megoldásában. A hónapokon belül további részletek vannak, amelyek lehetővé teszik a napi teendők átláthatóbbá tételét.

Ha Önnek szüksége van egy különleges, de mégis könnyen használható megoldásra a szervezéséhez, akkor a Dolce Blocco a tökéletes választás. Próbálja ki, és fedezze fel, hogy milyen könnyű és élvezetes a  használata! Különleges megjelenésükkel és egyedi tervezésükkel el fogják Önt is varázsolni.