A Qman építőjátékoknak minden gyerek örül, aki szeret építeni, új világokban kalandozni. Ne várjon vele karácsonyig, szerezze be az egyik Qman építőjáték készletet a következő ünnepi alkalomra! A Qman termékeinek egyik fő jellemzője a határtalan fantázia és a végtelen kreativitás. Egyik építőelem jön a másik után és lassacskán formát ölt egy komplett űrállomás, kézzel foghatóvá válik egy vízágyú tűzoltóautó, kezdetét veszi egy izgalmas autósüldözés vagy egyenesen egy harcra kész Mars robot vágja vigyázzba magát a szőnyegen.

Qman építőjátékok készletei önmagukban is megállják a helyüket, de ha szeretné, más szettekbe is beilleszthetőek, mert kompatibilisek a legismertebb építőjáték gyártó termékeivel is. Így lesz az építőjátékok egyik legújabb generációja a régi játékhoz kapcsolódó folytatás. Jól ismert szórakozás egy kicsit új formában, kislányoknak, kisfiúknak, nagyoknak és kicsiknek is.

A webáruházunkban számos Qman készlet elérhető és csak arra a vár, hogy kinyíljon a doboz fedele és elkezdődjön a játék!