Menu
Kosár

Adatvédelmi nyilatkozat

Számlázó programunk a megrendelt termékek árainak összegzésekor ÁFA nélküli összeget számol, majd a végösszeget növeli ÁFA-val. Mivel a webshopon a termékek már az ÁFA-val növelt értékükkel kerülnek összegzésre, ezáltal pár forint eltérés jelentkezhet a megrendelt áru, és a számlázott áru végösszegei között.

A megrendelt árut postai úton juttatjuk el Önhöz, mely 2-5 munkanapon belül megérkezik.

Ha olyan terméket rendel, amely éppen nincs raktáron, olyankor ez az idő növekedhet, de ebben az esetben tájékoztatjuk Önt a szállítás részleteiről.

Az első leadott rendelés után személyesen is felvesszük Önnel a kapcsolatot, a pontos adatok egyeztetése érdekében. Minden esetben szükség lesz a cég, vagy az egyéni vállalkozó, adószámára is, ha ezt a regisztráció során nem tüntette fel. 

A szállítás költségeit a szállítás árának változásától függetlenül a megrendelésében megadott áron garantáljuk Önnek.

A webshopon megjelenő termékeink ismert termékek, a képek, a leírás, valamint a megadott kódjuk alapján pontosan beazonosíthatóak, ezért a megrendelőnek joga van panasszal élni, ha nem pontosan ugyanazt a termékeket szállítjuk neki, amit megrendelt, vagy amiben a megrendelést követően megállapodtunk.

Amennyiben a vevőhöz a megrendelése megérkezik, és pontosan azt kapta, amiben a megrendelést követően megállapodtunk, akkor panasszal csak abban az esetben élhet, ha a termék hibás.

A felhasználó által leadott rendelést feldolgozzuk, majd azonnal felvesszük vele a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a megrendelése teljesítésének folyamatáról. Ha valamit nem tudunk szállítani a megrendelőnek, abban az esetben is értesítjük, és felajánlunk neki alternatív lehetőségeket.

A megrendelés egyeztetése után megadjuk a szállítás körülbelüli időpontját, de annak pontosságáért felelősséget nem vállalunk. Minden esetben megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a megrendelés minél hamarabb megérkezzen Önhöz.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.

Elérhetõségek
Telefon:+36 76 356 793
E-mail: info@papir-boltok.hu