Menu
Kosár

Hírek és információk RSS Feed

09 Oct Flexi Abra golyóstollakkal nem marad nyoma a tollvonásnak!
Juci 0 10
A legtöbb íróasztalon még mindig ott vannak a hagyományos íróeszközök, a tollak és ceruzák, hiszen a hagyományos írás sem tűnt el. Papírra írt szavakat még mindig használunk, amiket nem is olyan könnyű eltüntetni...vagy mégis? Állandóan felmerülő gon..
17 Sep Dolce blocco határidőnaplók: stílusos tervezők a mindennapok kialakításához!
0 14
A határidőnaplók rendkívül praktikus kiegészítők a mindennapokhoz, hiszen alkalmazásukkal az emberek sokkal jobban átlátják elfoglaltságaikat, és nem feledkezhetnek meg a fontos eseményekről. Egyeseknek fontos, hogy olyan tervezőt találjanak, ami ele..
17 Sep Kreatív kiegészítők otthoni barkácsoláshoz vagy az iskolai foglalkozásokhoz!
0 16
Egy üzlet, ahol a kisiskolás, a művész, a kreatív hobbi rajongó és az irodista is megtalálja a számításait? Igen, létezik ilyen bolt, a mi webáruházunk kínálata pontosan ilyen szempontok alapján összeállított, sokoldalú és minőségi.Várjuk azokat a vá..
16 Sep Írószerek iskolakezdéshez! Minden egy helyen a tolltartó megtöltéséhez!
0 13
A nyári szünet sajnos nem tart örökké, hiába vágyik erre minden gyerek. A szeptember elhozza magával az új iskolakezdést és ismét meg kell tölteni az iskolatáskát tankönyvekkel, a tolltartókat pedig színes írószerekkel. Van, amit pótolni kell és van,..
28 Jul Filctoll készletek a jövő művészeinek!
0 155
A gyerekeknek rajzolás közben nagyon sokat fejlődik a fantáziájuk, kreatívabbá válnak és természetesen a kézügyességük is javul. Többségük szeret is rajzolni, sőt, van, amikor szinte csak az köti le őket, ha papíron alkothatnak valamit. Azért, hogy k..
24 Jun Színes ceruza készletek - mert színezni jó!
0 170
A gyerekek többsége szívesen rajzol, illetve színez, ami sok szempontból pozitív hatással van a fejlődésükre. Így javul ugyanis a kézügyességük, a finommotorikus mozgásuk és nem utolsó sorban a fantáziájuk is fejlődik. Az alkotásra általában nem nehé..
27 May 3 rétegű szájmaszkkal a hatékony védelemért!
0 171
Az utóbbi időszakban az életünket meghatározta a járványügyi helyzet, a vírus elleni védekezés. A szakemberek számos tanáccsal látták el az embereket annak érdekében, hogy megakadályozzuk vagy legalábbis lelassítsuk a vírus terjedését. Néhány hete kö..
20 May A Giotto-Robercolor táblakréta mindenhol hasznos!
0 68
Modern világunkban minden a digitalizáció felé halad, ennek ellenére bizonyos területeken fontos szerep jut a kézzel írott szövegnek is. Gyakori, hogy például a szállodák kézzel írt faliújságot vezetnek, amit szükség esetén frissítenek, de az étt..
20 May Nincs a közelben papírbolt? Orvosolja irodaszer rendeléssel!
0 61
Sok vállalkozásnak okoz gondot az irodaszer beszerzés, ugyanis az iroda vagy telephely közelében nem található olyan papír-írószer bolt, ahonnan a szükséges dolgokat meg lehetne személyesen vásárolni. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ne e..
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.

Elérhetõségek
Telefon:+36 76 356 793
E-mail: info@papir-boltok.hu