Menu
Kosár

Hírek és információk RSS Feed

28 Jul Filctoll készletek a jövő művészeinek!
0 3
A gyerekeknek rajzolás közben nagyon sokat fejlődik a fantáziájuk, kreatívabbá válnak és természetesen a kézügyességük is javul. Többségük szeret is rajzolni, sőt, van, amikor szinte csak az köti le őket, ha papíron alkothatnak valamit. Azért, hogy k..
24 Jun Színes ceruza készletek - mert színezni jó!
0 16
A gyerekek többsége szívesen rajzol, illetve színez, ami sok szempontból pozitív hatással van a fejlődésükre. Így javul ugyanis a kézügyességük, a finommotorikus mozgásuk és nem utolsó sorban a fantáziájuk is fejlődik. Az alkotásra általában nem nehé..
27 May 3 rétegű szájmaszkkal a hatékony védelemért!
0 18
Az utóbbi időszakban az életünket meghatározta a járványügyi helyzet, a vírus elleni védekezés. A szakemberek számos tanáccsal látták el az embereket annak érdekében, hogy megakadályozzuk vagy legalábbis lelassítsuk a vírus terjedését. Néhány hete kö..
20 May A Giotto-Robercolor táblakréta mindenhol hasznos!
0 16
Modern világunkban minden a digitalizáció felé halad, ennek ellenére bizonyos területeken fontos szerep jut a kézzel írott szövegnek is. Gyakori, hogy például a szállodák kézzel írt faliújságot vezetnek, amit szükség esetén frissítenek, de az étt..
20 May Nincs a közelben papírbolt? Orvosolja irodaszer rendeléssel!
0 35
Sok vállalkozásnak okoz gondot az irodaszer beszerzés, ugyanis az iroda vagy telephely közelében nem található olyan papír-írószer bolt, ahonnan a szükséges dolgokat meg lehetne személyesen vásárolni. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ne e..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.

Elérhetõségek
Telefon:+36 76 356 793
E-mail: info@papir-boltok.hu