Menu
Kosár

Hírek és információk RSS Feed

31 May Qman építőjátékok: kaland, kreativitás és szórakozás egy készletben!
0 2
A Qman építőjátékoknak minden gyerek örül, aki szeret építeni, új világokban kalandozni. Ne várjon vele karácsonyig, szerezze be az egyik Qman építőjáték készletet a következő ünnepi alkalomra! A Qman termékeinek egyik fő jellemzője a határtalan fant..
17 May A Lizzy Card termékekkel öröm a munka és a tanulás!
0 6
Lizzy Card termékek rendkívül széles választékban, rövid szállítási határidővel, kedvező áron - forduljon értük hozzánk Ön is, válassza a megbízhatóságot! Ahhoz, hogy valaki magas minőségű munkát tudjon végezni, illetve hatékonyan tudjon tanulni, szü..
21 Apr Giotto termékek kézműves foglalkozásokhoz!
0 10
A Giotto termékek a kreatív hobbi tevékenységekhez jó választásnak bizonyulnak. A kézműveskedés sokféle tevékenységet foglal magában, kezdve a rajzolástól, a festésen át a különböző technikákig, amik a képalkotás világába vezetik be a kicsiket és a n..
25 Feb Iratrendezők, gyorsfűzők és más irodaszerek kedvező feltételekkel!
0 19
Fémhálós tárolók, gumis mappák, gyorsfűzők, iratrendezők, jegyzettömbök és más irodaszerek rendelhetők kedvező áron, rövid szállítási határidővel!  Egy irodában nagyon sokféle eszközre van szükség a gördülékeny, hatékony munkavégzéshez. Fontos, hogy ..
12 Jan Naptárak 2021-re!
0 40
A naptárak legújabb darabjait ideje beszerezni! Itt van, elkezdődött az újabb év, beköszöntött 2021! Idén sem lesz pihenő, a munka, a programok, a különféle teendők számára szükség lesz egy új naptárra! A naptárak nyomtatott változatai még mindig kel..
10 Dec Agenda A6 keményfedeles zsebnaptár régi módi stílusban!
0 34
Az Agenda A6 kemény fedeles zsebnaptár a határidők, események, jeles ünnepek követésének praktikus eszköze. A naptárnak ott a helye minden íróasztalon, minden iroda, dolgozószoba falán, minden táskában és zsebben. A régi, hagyományos, papír alapú nap..
01 Dec Művész alap szettek: adjon egy lökést a kreativitásának!
0 49
Napjainkban, amikor több szabadidővel rendelkezünk, sokan választanak maguknak új hobbit, illetve fedezik fel magukban a kreativitást. A művészet iránti fogékonyság a felszínre tör, és a kezdeti szárnypróbálgatások után gyorsan kiderül, hogy ki miben..
09 Oct Flexi Abra golyóstollakkal nem marad nyoma a tollvonásnak!
Juci 0 47
A legtöbb íróasztalon még mindig ott vannak a hagyományos íróeszközök, a tollak és ceruzák, hiszen a hagyományos írás sem tűnt el. Papírra írt szavakat még mindig használunk, amiket nem is olyan könnyű eltüntetni...vagy mégis? Állandóan felmerülő gon..
17 Sep Dolce blocco határidőnaplók: stílusos tervezők a mindennapok kialakításához!
0 43
A határidőnaplók rendkívül praktikus kiegészítők a mindennapokhoz, hiszen alkalmazásukkal az emberek sokkal jobban átlátják elfoglaltságaikat, és nem feledkezhetnek meg a fontos eseményekről. Egyeseknek fontos, hogy olyan tervezőt találjanak, ami ele..
17 Sep Kreatív kiegészítők otthoni barkácsoláshoz vagy az iskolai foglalkozásokhoz!
0 54
Egy üzlet, ahol a kisiskolás, a művész, a kreatív hobbi rajongó és az irodista is megtalálja a számításait? Igen, létezik ilyen bolt, a mi webáruházunk kínálata pontosan ilyen szempontok alapján összeállított, sokoldalú és minőségi.Várjuk azokat a vá..
16 Sep Írószerek iskolakezdéshez! Minden egy helyen a tolltartó megtöltéséhez!
0 44
A nyári szünet sajnos nem tart örökké, hiába vágyik erre minden gyerek. A szeptember elhozza magával az új iskolakezdést és ismét meg kell tölteni az iskolatáskát tankönyvekkel, a tolltartókat pedig színes írószerekkel. Van, amit pótolni kell és van,..
28 Jul Filctoll készletek a jövő művészeinek!
0 182
A gyerekeknek rajzolás közben nagyon sokat fejlődik a fantáziájuk, kreatívabbá válnak és természetesen a kézügyességük is javul. Többségük szeret is rajzolni, sőt, van, amikor szinte csak az köti le őket, ha papíron alkothatnak valamit. Azért, hogy k..
Tételek: 1 - 12 / 16 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.

Elérhetõségek
Telefon:+36 76 356 793
E-mail: info@papir-boltok.hu