Menu
Kosár

Faber-Castell golyóstoll LOOM fényes, bronzfényű

Faber-Castell golyóstoll LOOM fényes, bronzfényű
Új Előrendelhető
Faber-Castell golyóstoll LOOM fényes, bronzfényű
  • Készlet: Előrendelhető
  • Gyártó: Faber-Castell
  • Cikkszám: 149304
9 950 Ft

A Loom széria karakterisztikája a fiatalos, vidám színösszetétel és a purista elegancia. A divatos hármas (töltőceruza, golyóstoll és tintás toll) jellegzetes vonása a kúp alakú formatervezés és a matt-csillogó hatás kontrája. A metálos csillogás a Loom széria valamennyi tagját minden füzeten és íróasztalon kiemeli.


Szintén csavartechnikás Loom golyóstoll a maga nagykapacitású betétével hosszú ideig tartó írást tesz lehetővé. A Loom tintás toll rendkívül gyorsan száradó tintája, még a gyors jegyzeteléseknél sem kenődik el. A krómozott klip, mely mindegyik Loom írószer sajátja, erős, megbízható stabilitást biztosít még akár útközben is.


A Loom tintás toll rendkívül gyorsan száradó tintája, még a gyors jegyzeteléseknél sem kenődik el. A krómozott klip, mely mindegyik Loom írószer sajátja, erős, megbízható stabilitást biztosít még akár útközben is.

Írjon véleményt!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.

Elérhetõségek
Telefon:+36 76 356 793
E-mail: info@papir-boltok.hu